Pentru toate informatiile legate de produse, comenzi si livrare ne puteti contacta pe adresa de email:
farduri@yahoo.com
sau telefonic la numarul:
0721.285.180
Persoane de contact:
Adrian Staicu
Clara Staicu
Pentru cei din Bucuresti: magazinul "Machiaj-Parfumerie", este situat in pavilionul H din parcul Herastrau. Programul magazinului este:
luni-sambata: 12-19
duminica: 12-15

Va asteptam la cumparaturi!

echipa magazine-online: "Machiaj-Parfumerie"
 

makeup.wgz.ro

 
 

Informatii utile

Comenzi si livrare

Vizitati toate paginile cu produse si dupa ce v-ati hotarat ce doriti sa comandati, puteti accesa linkurile din partea de jos a paginilor, care va conduc in magazinele noastre online. Acolo aveti formularul de comanda unde ne puteti lasa datele dvs. (nume,adresa telefon), date care ne sunt necesare pentru a va livra comenzile. Tot pe formular aveti si sectiunea "mesaj", unde puteti sa ne instiintati daca doriti sa va rezervam anumite produse sau sa ne transmiteti alte informatii.

Livrarea comenzilor se face prin Posta Romana, cu colet postal/ramburs (platiti comanda in momentul in care ridicati coletul de la posta). Din momentul in care lasati comanda in magazin, veti fi contactati telefonic pentru confirmarea comenzii, si veti primi coletul in maxim 4-5 zile din momentul livrarii lui. Taxele postale sunt 7-15 RON.

Va mai putem livra comenzile si prin curierat rapid (Cargus, Fan Curier...), insa taxele de transport sunt mai mari, in jur de 25-35 RON ( renteaza atunci cand comanda este mare ). In acest caz comanda ajunge la dvs. in maxim 48 de ore.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one